www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Coronavirus Actualizări Coronavirus În atenția unităților sanitare
STAREA DE ALERTĂ

ALERT

TELEFON Serviciul de Permanență DSP Neamț

0233210524

FAX Serviciul de Permanență DSP Neamț

0233215933

MĂSURI GENERALE, VALABILE PE TERITORIUL NAȚIONAL, PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI TIP DE CORONAVIRUS

covid

GHIDURI COVID-19

Ghiduri covid

15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Linie TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19

telverde.jpg

Ştiri - Departamentul pentru situații de urgență

Ştiri - Departamentul pentru situații de urgență

Coronavirus - 10 reguli de urmat

10 reguli

Întrebări și răspunsuri despre noul coronavirus și clarificări suplimentare asupra recomandărilor de conduită în prevenirea răspândirii coronavirusului

faq

 

În atenția unităților sanitare

Datele persoanelor cu/sau fără simptome respiratorii, care se prezintă Ia unitatea dumneavoastră, care  au  călătorit  în  ultimele  14  zile în  ITALIA,  în  localitățile:  Vo  Euganeo, Codogno, Castiglione d'Adda, Casarpusterlegno, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova  dei  Passerini, Castelgerundo, San  Fiorano din  Regiunile Lombardia si Veneto, precum și localitatea Cumiana din Regiunea Piemonte, vor fi comunicate de urgenta, imediat,  Ia Dr.  Roxana  Pipirigeanu  - Tel: 0745 118585,  sau Ia telefonul  serviciului  de permanenta  al DSP Neamț - 0233  210524,  pentru  a fi dispuse  și a se aplica măsurile impuse (carantina sau internare). De asemenea,  persoanelor  respective  li se va aplica o masca faciala.

Datele persoanelor cu sau fără simptome respiratorii,  venite din oricare alte localități din Regiunile Lombardia i Veneto  în ultimile 14 zile, vor fi comunicate de urgenta Ia DSP Neamț - telefonul serviciului de permanenta al DSP Neamț - 0233 210524, pentru  a fi dispuse  și a fi aplicate măsurile  impuse  (monitorizare,  autoizolare sau internare).

Persoanele cu sau fără simptome respiratorii, care au fost în oricare alte regiuni ale ITALIEI, nu au restricții, nu se impun măsuri, cei cu simptome sunt tratați în mod obișnuit.
 

        Copyright © 2004-2020 Direcția de Sănătate Publică Neamț.