www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Documente eliberate de D.S.P. Neamţ Aviz anual medici cu vârsta peste vârsta de pensionare ÎN ATENȚIA MEDICILOR PENSIONARI care doresc prelungirea activității peste vârsta de pensionare și care se află în relație contractuală cu C.A.S. NEAMȚ

ÎN ATENȚIA MEDICILOR PENSIONARI care doresc prelungirea activității peste vârsta de pensionare și care se află în relație contractuală cu C.A.S. NEAMȚ

Avizul anual pentru prelungirea activităţii medicilor pensionari, aflați în relație contractuală cu C.A.S. Neamț, direct sau prin intermediul furnizorilor de servicii medicale, se acordă, la solicitarea medicului, conform:

  1. prevederilor Legii nr.113 din 27.05.2016 pentru modificarea art.391 alin.(8) din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății
  2. Decizia C.M.R. nr.4/2008,  publicată în M. Of. Partea I, cu modificările ulterioare
  3. Procesul verbal al Comisiei mixte prin care s-a constatat necesitatea prelungirii activității medicilor peste vârsta de pensionare.

Avizul emis este valabil un an de zile de la data emiterii lui,  iar în cazul medicilor pensionari angajați în unitățile sanitare publice până la ocuparea postului prin concurs dar nu mai târziu de un an de la data emiterii lui.

Notă: Indiferent de domeniul de asistenta medicala în care își desfășoară activitatea in relație contractuala cu C.A.S. Neamț, AVIZUL pentru continuarea activității după împlinirea vârstei de 67 de ani se solicita ANUAL.

 

        Copyright © 2004-2020 Direcția de Sănătate Publică Neamț.