www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni

Rezultat probă scrisă la concursul organizat de DSPJ Neamț pentru ocuparea unui post vacant, personal contractual, perioadă nedeterminată, de asistent medical (PL), specialitatea de laborator, grad principal, aflat în structura DSSP

Rezultat probă scrisă la concursul organizat de Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț pentru ocuparea unui post vacant, personal contractual, perioadă nedeterminată, de asistent medical (PL), specialitatea de laborator, grad principal, aflat în structura Departamentului de Supraveghere în Sănătate Publică, Laborator de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică, Diagnostic microbiologic

Nr. crt.

ID candidat ( număr de înregistrare dosar )

 Punctajul final al probei scrise

Rezultatul probei scrise ADMIS / RESPINS

1.

10.568/11.09.2023

67 puncte

ADMIS/RESPINS

Depunerea contestațiilor: o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului probei scrise.

Candidatul declarat admis în urma probei scrise va susține proba interviu în data de 29 septembrie 2023, ora 10.30, la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț, din Piatra Neamț,  b-dul Dacia, Nr.4A.

Afișat astăzi, 25.09.2023, ora 12.00 la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț și pe site-ul unității, respectiv www.sant.ro.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.