www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Situaţii de urgență Canicula Documente utile
Informații utile
 

Documente utile

Documente utile
Ordinul ministrului sănătății nr. 1168 din 23 iunie 2008
privind aprobarea componentei si atributiilor Comitetului tehnic central si comitetelor judetene/municipiului Bucuresti de coordonare a masurilor de intervenţie în situaţiile de urgență determinate de calamităţi naturale (caniculă)
Fișa de raportare a indicatorilor specifici situațiilor de urgență determinate de efectele negative ale caniculei asupra stării de sănătate a populației
Anexa IIA a ordinului ministrului sănătății nr. 1168/23.06.2008 privind aprobarea componentei si atributiilor Comitetului tehnic central si comitetelor judetene/municipiului Bucuresti de coordonare a masurilor de intervenţie în situaţiile de urgență determinate de calamităţi naturale (caniculă)
Fişa de semnalare a cazurilor de deces datorat efectelor caniculei
Anexa IIB a ordinului ministrului sănătății nr. 1168/23.06.2008 privind aprobarea componentei si atributiilor Comitetului tehnic central si comitetelor judetene/municipiului Bucuresti de coordonare a masurilor de intervenţie în situaţiile de urgență determinate de calamităţi naturale (caniculă)
Arhiva
 

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.