www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Anunţ recrutare Membri în Consiliul de Administraţie S.C. Antibiotice Iaşi S.A.

Anunţ recrutare Membri în Consiliul de Administraţie S.C. Antibiotice Iaşi S.A.

În conformitate cu OUG nr. 109/2011, Ministerul Sănătăţii, în calitate de Autoritate Contractantă,  a selectat compania S.C. Quest Advisors S.R.L. pentru a-l asista în procesul de selecție a unui număr de 2 membri reprezentanți ai Ministerului Sănătății în Consiliul de Administrație al S.C. Antibiotice laşi S.A..

Anunțul extins cuprinzând criteriile de selecție și lista documentelor ce trebuie depuse în vederea candidaturii, se găsește pe pagina de internet a Ministerului Sănătății, la adresa www.ms.ro, secțiunea Informare -> Noutăți sau pe www.questadvisors.eu.

Candidaturile cuprinzând documentele solicitate prin prezentul anunț vor fi trimise/depuse cu confirmare de primire până cel târziu în data de 26.11.2013, ora 16.00 , pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat, pe care se va menţiona: „Procedura de Recrutare- Membrii în Consiliul de Administraţie S.C. Antibiotice | Nume și Prenume Candidat
Prenume Candidat, la adresa de corespondență S.C. QUEST ADVISORS S.R.L., str. Ing. Gheorghe Balş nr. 3, et. 4, interfon ‘Quest Advisors’, sector 1, cod poştal 011889, Bucureşti, precum şi în format electronic, pe adresa de e-mail aplicatii.antibiotice@questadvisors.eu.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.