www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Documente eliberate de D.S.P. Neamţ Avize și autorizații Întrebări frecvente - Obtinere avize și autorizații Care sunt documentele necesare pentru obținerea autorizaţiei sanitare de funcţionare în baza referatului de evaluare?
Informaţii utile
 

Care sunt documentele necesare pentru obținerea autorizaţiei sanitare de funcţionare în baza referatului de evaluare?

în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 1030/2009, cu modificările și completările ulterioare, documentele necesare pentru obținerea autorizaţiei sanitare de funcţionare în baza referatului de evaluare sunt:

  1. Cerere semnată de titularul activitatii /administrator, conform modelului prevăzut în anexa nr. 3, din Ordinului ministrului sănătății nr.1030/2009, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Dosarul tehnic, conform reglementarilor legale specifice, în vigoare (memoriu descriptiv al instalațiilor, schiță amplasare în zonă, schiță în detaliu).
  3. Dovada de achitare a tarifului de autorizare sanitara în valoare de 300 lei.
  4. Act deținere spațiu.
  5. În funcţie de specificul activității se pot solicita și alte documente care sa ateste îndeplinirea cerințelor legale incidente domeniului.
Avize şi autorizaţii
 

        Copyright © 2004-2019 Direcția de Sănătate Publică Neamț.