www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri 16-22 septembrie 2011 - Săptămâna europeană a mobilităţii

16-22 septembrie 2011 - Săptămâna europeană a mobilităţii

Tema campaniei: „Mobilitatea alternativă !”

Fiecare Săptămână Europeană a Mobilităţii (SEM) se concentrează pe o anumita temă legată de mobilitatea sustenabilă, aşa-numita temă centrală. Autorităţile locale sunt invitate să organizeze activităţi pentru cetăţenii lor pentru a creşte nivelul de conştientizare în special asupra temei centrale. În plus, municipalităţile au fost încurajate să lanseze şi să promoveze măsuri permanente care să susţină tema.

SCOPUL ANALIZEI:

Scopul analizei este de a furniza evidenţe, de la nivel internaţional şi naţional , utile pentru desfăşurarea campaniei de celebrare.

SCOPUL CAMPANIEI:

Este de promovare a formelor alternative de transport ecologic si de a sublinia faptul că  mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii în oraşe, ajutând la reducerea  poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor şi la reducerea numărului persoanelor obeze.  Renunţând pentru o săptămână sau numai pentru o zi la maşina personală, aducem beneficii imense atât mediului cât şi sănătăţii noastre.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.