www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Ordinul ministrului sănătăţii nr. 427 din 11 aprilie 2017, privind constituirea consiliilor de experţi pentru evaluarea secţiilor, compartimentelor de obstetrică-ginecologie şi nou-născuţi, din sistemul public şi privat

Ordinul ministrului sănătăţii nr. 427 din 11 aprilie 2017, privind constituirea consiliilor de experţi pentru evaluarea secţiilor, compartimentelor de obstetrică-ginecologie şi nou-născuţi, din sistemul public şi privat

A fost publicat Ordinul ministrului sănătății publice nr. 427 din 11 aprilie 2017, privind constituirea consiliilor de experți pentru evaluarea secțiilor, compartimentelor de obstetrică-ginecologie și nou-născuți, din sistemul public și privat.

Odată cu intrarea în vigoare a ordinului susmenționat, se abrogă Ordinul ministrului sănătății nr. 853/2006, privind constituirea comisiilor de reevaluare a unităților spitalicești, secțiilor, compartimentelor de obstetrică-ginecologie și neonatologie, cu modificările și completările ulterioare.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică Neamț.