www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Cursuri, examene, concursuri Ocuparea posturilor vacante din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț Ocuparea posturilor vacante în cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț, 2024 Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul organizat de DSPJ Neamț pentru ocuparea unui post temporar vacant de natură contractuală, pe perioadă determinată, de referent de specialitate IA(S) la Serviciul Administrativ și Mentenanță

Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul organizat de DSPJ Neamț pentru ocuparea unui post temporar vacant de natură contractuală, pe perioadă determinată, de referent de specialitate IA(S) la Serviciul Administrativ și Mentenanță

Având în vedere prevederile art. 36 alin. (1) și art.37 din Hotărârea Guvernului nr. 1336 /2022 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind organizarea și dezvoltarea carieirei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecției dosarelor de înscriere:

Nr.
crt.


ID candidat
(număr de
înregistrare
dosar)

Rezultatul
selecției
dosarelor

Motivul
respingerii
dosarului
de înscriere

1.

7.817/28.06.2024

ADMIS

-

Candidații declarați admiși în urma selecției de dosare vor susține proba scrisă în data de 11 iulie 2024, ora 10.00, la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț, din Piatra Neamț, b-dul Dacia , Nr. 4A.

În temeiul art.53 din Hotărârea Guvernului nr. 1336 /2022 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, candidații nemulțumiți pot depune contestație la sediul Direcției de Sănătate Publică Neamț din b-dul Dacia, Nr.4A și vor primi răspuns la contestația depusă până la data de 05.07.2024, ora 12.00.

Afișat astăzi, 03.07.2024, ora 16.30 la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț și pe site-ul unității, respectiv www.sant.ro.

 

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.